festijn United Mariahoeve in Wijkpark De Horst

Zondag 21 augustus staan Voedselbos Mariahoeve en de Mariahof op het festijn in Wijkpark De Horst. Er is van alles te doen, voor jong en oud. Creatieve workshops, spelletjes, muziek en eten. Voedselbos Mariahoeve en Stichting De Tuinen van Mariahoeve staan er ook met een kraam. we geven een workshohp kruidenazijn maken, en er is een rondleiding/wildproef wandeling door de Mariahof. Onze imkers zijn aanwezig om uitleg te geven over de bijen. Verder zijn er hapjes met producten uit de tuin en verkopen we zelfgemaakte jam en andere producten. Toegang is gratis, deelname aan de workshops ook. 
Het festijn is van 14:00 – 18:00 uur. Dus kom langs, ook als het niet zo zonnig is.

Kom langs, toegang is gratis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *