Agenda

 • Werkdag voor vrijwilligers

  Zaterdag 8 oktober 2022 | 13:00- 16:00 uur
  De herfst is begonnen, dus het wordt tijd om het voedselbos klaar te maken voor het winterseizoen. De paden moeten hersteld worden en er moeten wat geruimd worden. En er kan nog steeds geoogst worden. De bessen van de meidoorn zijn rijp, er zijn herfstframbozen en er hangen nog wat kweeperen boven in de boom. Verder zijn er nog genoeg kleine klusjes om ons bezig te houden.
  Rond een uur of drie bergen we het tuingereedschap op en gaan we gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje. De workshop zal gaan over zaden, waarmee we mandala’s gaan maken.
  Iedereen die wil komen helpen is welkom. Wel graag even aanmelden via voedselbosmariahoeve@gmail.com

 • Werkdag voor vrijwilligers

  Zaterdag 13 augustus 2022 | 13:00- 16:00 uur
  Na de vakantie moet er het één en ander gebeuren in het voedselbos. We gaan gras maaien, brandnetels weghalen en waar nodig de jonge fruitstruiken wat lucht geven. De zomerframbozen kunnen gesnoeid, net als de bessenstruiken. Verder gaan we wat stukjes grond rond de bomen klaar maken voor beplanting met bodembedekkers en andere planten.
  Rond een uur of drie bergen we het tuingereedschap op en gaan we gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Jan en Marjan zullen dan ook iets vertellen over hun plannen voor het najaar.
  Iedereen die wil komen helpen is welkom. Wel graag even aanmelden via voedselbosmariahoeve@gmail.com

Eerdere Activiteiten