,

6 maart 2021 werkdag Voedselbos

Het is zo ver. 6 maart gaan we voor het eerst aan de slag in het voedselbos. Tussen 12:30 en 15:00 uur zijn Marjan en Jan aanwezig om aantal klussen uit te voeren en om uitleg te geven over het voedselbos en wat we er mee willen.
Aanmelden via : voedselbosmariahoeve@gmail.com of via onze facebookpagina facebook.com/voedselbosmariahoeve

Iedereen is welkom, maar we houden wel gepaste afstand natuurlijk. Gereedschap meenemen mag, maar hoeft niet. Er zijn voldoende scheppen, schoffels en harken aanwezig.

Dit pad wordt schoongemaakt

Welke klussen gaan we doen?
Om te beginnen gaan we het half verharde pad en de halve cirkel schoonmaken. Het pad is in de loop van de jaren nogal overgroeid met gras en andere planten. Van de oorspronkelijke breedte is nog maar een smal paadje over. Dat gaan we schoonmaken en waar nodig herstellen.
We gaan een begin maken met de takkenwal die het voedselbos van de ecologische zone gaat scheiden. Er zullen nog niet veel takken zijn, maar we kunnen al wel de eerste palen in de grond plaatsen.
Verder gaan we het zwerfvuil dat om de locatie ligt opruimen. Als er tijd en spierkracht voor is gaan we ook de grond schoonmaken, op plaatsen waar we bomen en struiken willen planten.

Kom dus langs op 6 maart. Meld je aan via Voedselbosmariahoeve@gmail.com

1 antwoord
  1. Wilbert van Diemen
    Wilbert van Diemen zegt:

    Bedankt Marianne & Jan voor de leerzame uurtjes en jullie goede voorbereiding met gereedschap en lekkere hapjes & drankjes. Ben benieuwd naar het resultaat van de bomen & struiken planters. Groeten van Wilbert

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *