Kerstgroet 2021

Met deze prachtige foto’s van Carola van der Heijden, gemaakt in het voedselbos, willen we jullie hele goede en zeker ook gezellige feestdagen toewensen!

Volgend jaar hopen we jullie te zien in het voedselbos om mee te helpen of om een workshop te doen op de werkdagen. Kijk bij de agenda voor de data van 2022
We kijken terug op een prachtig jaar waarin we een voedselbos mochten planten in samenwerking met Stadsdeel Haagse Hout. De bomen en struiken zijn bijna allemaal goed aangeslagen. Ieder jaar zal alles groter en voller worden, en meer en meer tot een bos uitgroeien. Met een groep van acht mensen zijn we een opleiding gestart over het beheer en onderhoud van ons voedselbos. Zaterdag 18 december hebben we de eerste les gegeven van een reeks van zes. Allemaal enthousiaste mensen die willen leren over het natuurlijke evenwicht dat we proberen te vinden, samen met de natuur. Filmtip voor de kerstdagen : The Biggest little Farm (beschikbaar op Nexflix).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *