,

Bosbingo zaterdag 13 mei 2023

Een spannende speurtocht door het voedselbos

Zaterdag 13 mei 2023 is er weer een BOSBINGO in Voedselbos Mariahoeve. Kinderen van 6 tot 11 jaar gaan op zoek naar bijzondere dingen in het voedselbos. Wie vindt de eerste besjes? Kan je misschien een vogelveertje vinden? Tijdens het zoeken leer je ook veel van de bomen en planten die in het voedselbos staan. De vrijwilligers kunnen al je vragen beantwoorden. En wie weet kan je ook nog wat eten en proeven. Je bent tenslotte in een voedselbos.
Tussen 13:30 u en 14:30 uur kan je starten. Iedere deelnemer krijgt een toepasselijke beloning.

Dus doe mee!
Bosbingo in Voedselbos Mariahoeve
Zaterdag 13 mei 2023, vanaf 13:30 uur.
Deelname is gratis

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *